Har lyst til å være med på reisen videre

(c) Bilde FK Haugesund: Alexander Stølås smiler i skjegget.

Haugesund har litt under radaren gjort det bedre og bedre år for år, de vil avslutte årets Eliteserie minst på 4.plass. – Og neste år, hvem vet kan tenkes de tar medalje – For er det et inntrykk vi sitter igjen med så er det at de er det motsatte av en JoJo klubb. 

Alexander Stølås skrev i dag under på en ny kontrakt med FK Haugesund. Avtalen innebærer at venstrebacken forblir FKH-spiller til og med sesongen 2022.

Les: ESPN: Fikk nylig sparken – nå kandidat til trenerjobb hos Real Madrid

– Jeg føler jeg er del av noe veldig spennende her i FK Haugesund og har veldig lyst til å være med på den videre reisen som Eirik og Karl Oskar har staket ut. Mitt mål er å vinne noe som fotballspiller og jeg tror utsiktene til det i løpet av de fire neste årene er veldig gode i denne klubben, sier Stølås i anledning kontraktsforlengelsen til egen web. 

Snart topp 10

29-åringen har vokst frem til å bli både en av Eliteseriens aller beste venstrebacker og en av de mest rutinerte spillerne i FK Haugesund etter at han returnerte til klubben før 2014-sesongen. I dag innehar han 11. plassen på FK Haugesunds adelskalender med 160 offisielle kamper i hvitt og blått.

Denne sesongen er Alexander Stølås den spilleren med nest flest assists i Eliteserien (7) – kun slått av Tromsøs Gjermund Åsen.

Les: Jamie Carragher: «Alle vet at de er bedre enn Liverpool»

Signalspiller

En annen som smilte godt i skjegget på Haugesund Stadion tirsdag ettermiddag var Eirik Horneland.

– Alex er en type som enhver trener vil ha i laget sitt. Han er ambisiøs og målrettet, er med og setter standarden i treningshverdagen og har vokst frem til å bli en lokal spiller som holder høy Eliteseriestandard, sier FKHs hovedtrener.

Signeringen av Stølås føyer seg inn i rekken av re-signeringer som FK Haugesund nylig har gjort ettersom både hovedtrener Eirik Horneland og assistenttrener forlenget med klubben ut 2021 i forrige uke.

Les på Popidol: Liverpool-spilleren viser oss fenomenet liggende hælspark/tunnel