Svinger mot Madrid, eller Manchester? (foto: Tottenham)

På tirsdag kveld ble Real Madrid kastet ut av Champions League av det nederlandske topplaget Ajax. Det var en total ydmykelse 1  – 4 tap hjemme på Santiago Bernabéu. De siste tre årene har de vunnet Champions League og nå røk de ut i 8-delsfinalen.  – Det blir garantert store forandringer raskt.

Les: Barcelonas nye stjerne har allerede oppfylt en viktig del av avtalen

Det skjedde noe rart på Bernabeu i går, hjemmefansen begynte å synge om Jose Mourinho og i dag kan vi lese om at den nylig sparkede Manchester United allerede har innledet samtaler med Real Madrid president Florentino Perez og overlevert en heftig handleliste.

Les: «Mourinho er den eneste manageren klubb-presidenten stoler på»

Spanske medier skriver at Real Madrid planlegger i løpet av noen få uker å Re-utnevne Jose Mourinho som sin nye manager.

Real Madrid tapet mot Ajax sendte ikke bare sjokkbølger rundt i Europa, det radert også manager Santiago Solaris håp om å beholde jobben utover sesongens slutt. – Real Madrid har mistet muligheten for å hente hjem aller tre  trofeer i løpet av syv dager. Cupen, Champions League og La Liga (som går til Barcelona)

Nå, ifølge Don Balon, har Mourinho levert en 6 manns liste på 550 millioner euro, ca 5  milliarder kroner som må handles i sommer for å komme tilbake i toppen av europeisk fotball. – Noen navn overrasker muligens.

  • Alex Sandro (Juventus)
  • Eder Militao (Porto)
  • Christian Eriksen (Tottenham)
  • N’Golo Kante (Chelsea)
  • Harry Kane (Tottenham) 

Interessant nok var både Porto-forsvarer Militao og Juventus backen Sandro begge i kikkerten for Manchester United mens Mourinho var manager.

Les på Popidol: Den forsvunne diamanten fortsetter å selge

Dette må finansieres, Jose Mourinho har svar på det også og skal ha presentert en salgsliste for å få plass til nykommere. -Gareth Bale, Nacho, Jesus Vallejo, Karim Benzema, Marcelo og  enten Luka Modric eller Toni Kroos.

Ah, ja, vi har glemt lønna som Jose Mourinho krever, han tjente ca 4 millioner kroner i uken i fjor. Man må fortsette å gå opp i lønn selvsagt, eller som vi regner med at Mourinho selv ville sagt i forhandlingene  «En av tidenes mest suksessfulle managere kan ikke tjene noe mindre enn 5 millioner i uken»