Joshua King

Midt på Premier Leauge tabellen, på 11.plass finner du Bournemouth. Joshua King har ikke vært i samme scoringform denne sesongen, men nå virker det som om det er iferd med å løsne.

Vi ser en mer leken og målfarlig spiss, som også i dag i kampen mot Leicester er et stadig uro moment. – Etter 33 minutter ble Joshua King tatt ned innenfor straffefeltet og ble tildelt en opplagt straffe.  – Etter straffen oppsto det buing fra Leicester fans, de mente Joshua hadde lagt ballen nærmere mål enn straffemerket, noe dommeren lot passere.

På straffemerket, eller ihvertfall i nærheten av straffemerket var den norske spissen iskald og utmanøvrerte Leicesters danske Kasper Schmeichel. – Ballen og Schmeichel gikk hver sin vei.

Det så lenge ut til  at Joshua King skulle bli matchvinner i bortekampen mot Leicester etter sin straffescoring i det 35. minutt.

Men nesten syv minutter på overtid !! skrudde urokråken Riyad Mahrez inn et fantastisk frispark fra nærmere 25 meter, og dermed endte kampen 1-1.

Les: Leicester manager Claude Puel: “Riyad Mahrez er tilbake i trening med et smil”