Paulo Dybala

Lautaro Martinez er fantastisk lei av de konstante ryktene om en overgang til andre klubber. Inter Milan sin største stjerne velger nå å brøle i retning av media skriver om ryktene. – Vi i Sporten.com er godt plassert langt unna Milano og føler kun en svak bris fra den argentinske spissen.

24 år gamle Martinez trives godt i Inter Milan og skrev i fjor under på en forlengelse med klubben, det var etter en lang periode hvor han i praksis allerede ar på plass i enten Barcelona eller Atletico Madrid eller til og med Real Madrid som fortalte alle de ikke skulle kjøpe noen, på veldig lenge.

Se La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og mye mer direkte på UnibetTV

Det har også vært stor interesse fra Premier League, Liverpool, Arsenal og Tottenham har alle presentert sin interesse, men ingen av dem har så langt vært klare for å betale det Inter har krevd. – Den siste tiden dog har det vært snakket om at han trolig ikke lenger har noe valg! Paulo Dybala er ferdig i Juventus til sommeren og «alle» melder at Inter Milan er neste stoppested, dette til den gamle dame sin store frustrasjon. De var sikre på han ville ende opp i Manchester United.

Inter Milan liger på andreplass for øyeblikket i Serie A, to poeng bak stadionkamerat AC Milan, men med en kamp mindre spilt. – Juventus er i praksis hektet av kampen om seriegull. De ligger på 4.plass hele 9.poeng bak AC Milan.

Lautaro Martinez sier følgende til Inter TV

– Det er mye snakk om meg og jeg liker det ikke. Jeg har alltid gitt mitt beste for Inter.»

Til tross for at argentineren forlenger kontrakten med Inter, er det fortsatt spekulasjoner om at han vil forlate klubben for å gi plass til Paulo Dybala.

Les på Popidol: Billie Eilish og broren Finneas møter Lisa Simpson

Liverpool, Atletico Madrid, Arsenal og Tottenham er fortsatt interessert og hvis Inter Milan, etter å ha fått Dybala gratis firer litt på prisen vil de alle kaste seg på.