Marcos Rojo og Chris Smalling

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har angivelig latt døren stå på gløtt for at Marcos Rojo og Chris Smalling skal kunne kjempe seg inn i troppen denne sesongen.

De to forsvarerne står på en liste over spillere som Manchester United ideelt sett vil selge i sommer, men utsiktene til det, og spesielt i tilfelle Rojo, ser ikke veldig gode ut.

Les: Enige om å fortsette forhandlingene på en mer respektfull måte

ESPN hevder at paret, sammen med Sergio Romero, Phil Jones og Andreas Pereira, er til salgs, men de som har vist interesse har blitt skremt bort av høye lønnskrav.

Smalling ser ut til å være nærmest en exit med Roma som er desperat etter å gjøre lånet til en permanent bytte. – Men så langt har Serie A laget ikke vært i stand til å komme frem til en avtale som direktør Ed Woodward og Co kan godta.

Mens Chris Smalling er på en oppadgående formkurve ser ikke situasjonen så lys til for Marcos Rojo, han har blitt fortalt det er en sjanse av Ole Gunnar, men realistisk er ikke den sjansen spesielt stor.

Solskjærs jakt på en venstrebenet midtstopper fortsetter og men har blitt både overrasket og “imponert” over Rojo, som har gjennomført doble treningsøkter hver dag siden han kom tilbake til Manchester fra Argentina. (Var andre halvdel av sist sesong, tilbake der det hele startet i Estudiantes, det var ikke så gjevt hverken for klubb eller spiller)

I følge Tuttomercatoweb har Lazio identifisert Rojo som en spiller som kan løse sine problemer i forsvaret. Imidlertid venter United fortsatt på et tilbud på forsvareren, som signerte for United i 2014 fra Sporting.

Både Marcos Rojo og Chris Smalling gir akkurat nå jernet for at det er de, og ingen andre som skal bestemme over deres fremtid.

Les på Helsesjefen: Hjernen trenger også mat