(c) Bilde : Kristiansund BK: Amidou Diop

Det kan gå mot en kraftig økonomisk opptur for Kristiansunds midtbanepiller Amidou Diop etter å ha imponert denne sesongen. – Diop har blitt oppdaget utenfor Norges grenser og nå kan han ifølge Eurosport være på vei til Russland. 

«Senegaleseren har hatt en god vårsesong for Kristiansund, og nå kan det være at norske kroner blir byttet ut med russiske rubler for 27-åringen. Ifølge Tidens Krav kan det bety klingende mynt både for spiller og klubb. Det snakkes om at Diop kan tidoble sin årslønn, og at det vil gi en god slump med penger tilbake til KBK», skriver Eurosport.

Les: Bundesliga-klubb har lagt inn bud på Martin Ødegaard

Diops kontrakt med Kristiansund går ut etter denne sesongen og dermed er trolig klubben interessert i å selge ham nå istedenfor at han kan signere vederlagsfritt for ny klubb i vinter.

Les på Helsesjefen: Fem ting du ikke skal prøve å styre med viljen

Agenten bekrefter stor interesse
Spillerens agent, Mikail Adampour, vil ikke kommentere Russland-ryktet, men sier at det er stor interesse for hans klient.

– «Mido» er Eliteseriens beste midtbanespiller, og da er det naturlig med interesse fra utenlandske klubber. Per dags dato er han KBK-spiller – og det er der hans fokus ligger, sier han til Eurosport.