Har ikke snakket om ny kontrakt

Forstår gutta godt, men tar seg ikke så bra ut når du er en av løvene.

Gareth Southgate er den mest populære landslagssjefen i England på lang tid etter han nesten klarte å hente fotballen hjem i sommerens VM i Russland. – Han er metodisk og bygger opp et lag for fremtiden, når de «allerede» nå kom til semifinalen lurer de fleste engelske fans om han vil forlenge sin avtale. 

Sjefen for FA, Martin Glenn, har tidligere sagt at han er fast bestemt på å utvide avtalen med 48-åringen, men det har ikke skjedd enda.

Sky Sports melder at Southgate kan, med en ny avtale, se frem til en betydelig lønnsøkning. Dagens avtale løper til etter fotball EM (Som skal arrangeres over hele Europa) en utvidelse vil vare til etter VM i Qatar i 2022.

På fredag ​​fortalte hovedpersonen seg at det ikke har vært forhandlingene ennå.

– Nei, ikke ennå. Det er fint at Martin Glenn vil at jeg skal bli, men jeg tror at omveltningen fra sommeren har gått for fort. Jeg har hatt et par uker med ferie»

«Det er mye å tenke på for hele landslaget. Fra mitt synspunkt, jeg elsker jobben, gruppen av spillere, og treneren har vært flott å jobbe med»

Gareth Southgate har vært engelsk engelsk trener siden 2016. Lørdag venter på Spania i Nations League. – En liga som egentlig ingen er spesielt opptatt av, ihvertfall foreløpig.

Les: Svenskene har skjønt «Nations League» ble for dyrt