Ble hvertfall ikke kjedelig med Conte (foto: chelsea): Antonio Conte

Det virker nå som avgjort at Real Madrid manager Julen Lopetegui vil få sparken i løpet av noen få dager. Det som før møtet med Barcelona fortsatt var en liten mulighet for at han får fortsette forsvart da Real Madrid ble ydmyket i sitt 5 – 1 tap i El Clasico. 

Les: Ferdig i Real Madrid – Ny manager presenteres i morgen!

Den tidligere Chelsea-sjefen Antonio Conte er den som de aller fleste tror vil overta etter Julen Lopetegui. Det går rykter om en avtale i løpet av dagen. – Alle er ikke like sikre.

Sky Sports-reporter Giovanni Guardala hevder at den tidligere Italia sjefen ennå ikke er helt sikker på hva han ønsker å gjøre, han har nemlig også et halvt øye til hva som skjer på Old Trafford.  Guardala, som jobbet som Chelsea-reporter da Conte var ansvarlig for Blues, sier også at 49-åringen er en fan av dagens United lag og veldig gjerne vil jobbe med fire av spillere.

Les på Popidol: Tottenhams målkavalkade mot Manchester City

Tenker så det knaker

Guardala sa, som rapportert av Calciomercato: «Conte reiser til London etter ferien.

«Det er mange rykter om fremtiden, Real Madrid er fristende for ham, men Manchester United er et lag som Conte virkelig liker.

«Det er spillere som Paul Pogba, som han trente Juventus. Alexis Sanchez, Ander Herrera og Romelu Lukaku, tre spillere han alltid ønsket å signere og lede.

«For øyeblikket er ingenting besluttet om Real Madrid.»