Har hentet målfarlig dansk midtbanespiller

Josten Flo og Mikkel Maigaard Jakobsen ser allerede ut til å være gode venner. Foto: Godset.no
Top Article ad

Mikkel Maigaard Jakobsen har en flott sesong bak seg for Raufoss og fra midtbaneposisjon har han hele 12 mål på 14 kamper. 

Strømsgodset melder på sine nettsider at de har signert den danske midtbanespilleren Mikkel Maigaard Jakobsen (23).

«Mikkel Maigaard har ferdigheter vi trenger i laget. Han løper mye, han er en dyktig kombinasjonsspiller som er flink til å finne mellomrommet, god på ballen og ikke minst en vanvittig dødballfot. Han scorer ofte på frispark og fra distanse. En spiller som leverer målpoeng» sier sportssjef Jostein Flo.

Les: Kjempehandel: FC København bekrefter kjøp

Maigaard kan bekle flere offensive roller i laget, men er primært tiltenkt en indreløperrolle i Strømsgodset. Med stor løpskapasitet og sluttprodukt er han som skapt for systemet til Henrik Pedersen. En boks til boks spiller som også er flink til å finne mellomrommet.

Les på Popidol: Fantastisk nyhet for «gamere» over 40

«Jeg ble stolt da jeg hørte om interessen fra Strømsgodset. Det er en stor og tradisjonsrik klubb og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Godset ligger uvanlig til på tabellen og jeg vil bidra til å løfte klubben igjen», sier Mikkel Maigaard, som skal spille med drakt nummer 20 på ryggen.

I Raufoss har han hatt en meget sentral rolle og dunket inn 12 mål fra sin indreløperposisjon. Nå føler han seg klar til å ta steget opp på øverste nivå.

– Jeg føler at jeg har utviklet meg veldig det siste året i Raufoss og blitt en mer komplett spiller, sier 23-åringen.

Dansken liker den planen som Strømsgodset har skissert for ham og måten landsmannen Henrik Pedersen ønsker å spille fotball.

– Det er en viktig når man kommer til en ny klubb at det er en klar plan for hvordan man skal brukes. Spillestilen til Henrik tiltaler meg veldig, sier Mikkel, som også har 13 kamper for det danske U18 og U19-landslaget.