Dejan Lovren

Den tyske storklubben Schalke 04 har lagt en elendig sesong bak seg og peker på at de til stadighet mister sine beste så snart de får sitt gjennombrudd. – Nå skjer det igjen.

Den 20 år gamle tyrkiske midtstopperen Ozan Kabak har vært en av få lyspunkter i klubben etter han i fjor kom fra Stuttgart. – Nå som hans gjennombrudd er et faktum, har ifølge BILD Liverpool manager Jürgen Klopp fått opp øyene for talentet og ser på han som en perfekt erstatter for Dejan Lovren som etter alle solemerker er Zenit spiller om litt.

Les: Solbakken sikrer Europa kvalifisering og salg av lillebror Matic

Schalke vil ha vanskelighet med å holde på Ozan Kabak med Liverpool fristende i andre enden, de vil dog få en hyggelig innsprøytning på ca 350 millioner kroner ved et salg.

Ozan Kabak ble koblet til Tottenham tidligere i måneden, Schalke ga da en tydelig hands-off beskjed. Imidlertid, økonomiske problemene til klubben begynner å tårne seg opp, så nå tenker Schalke nå å tenke på et salg.

Kabaks frigjøringsklausul på 45 millioner euro trer først i kraft neste sommer,

BILD skriver at det vil passe bra for Schalke å kunne ta imot 35 millioner euro for en spiller de betalte 15 millioner euro for i fjor sommer.

Å selge Kabak ville være et bittert tap for Schalke, manager David Wagner har han fast på laget.

Totalt hadde Kabak 28 kamper for Schalke denne sesongen, og scoret tre mål.

Les: Vålerenga seiret etter selvmål fra Gunnarsson