Har frem til 4 juni, tror Bendtner rekker VM

Danskene var glade, men tydeligvis ikke fornøyde.

Da Rosenborg sin Lord Bendtner måtte av banen mot Brann i helgen så det ikke bra ut for hans VM. Danmarks landslagssjef var tvilende til om han skulle rekke VM.

Det inspirerte folk til å kunne gjøre noe, kampanjer i sosiale medier med forslag om å vente med VM til Nicklas Bendtner var klar og lykkeønskninger om at han raskt skulle bli frisk.

På mandag ble det gjennomført undersøkelser og i går kom den positive nyheten om at det ser ut til han blir klar. Både Rosenborg sine leger og landslagssjefen tror det.

Dagene frem til 4.juni når den endelige troppen tas ut skal brukes godt.

«Det ser lovende ut. Etter den scanningen han fikk mandag ser det langt med lovende ut enn vi trodde» sier Åge Hareide til danske TV 2.

Den norske landslagssjefen tar dog et lite forbehold: «Det er ikke alt som vises på slike bilder og smerter kan være forskjellig fra spiller til spiller. Omfanget av lyskeskader kan være vanskelig å bedømme, men vi håper at han når det».

Samme dag som den danske VM troppen tas ut skal Nicklas Bendtner ta en ny MR scan, da må det være overveiende sannsynlig han blir helt frisk. – Åge Hareide har vært krystallklar på at halvskadde spillere ikke blir med til VM: