Mauro Icardi

Det var et salig kaos før tidligere kaptein og supersterne Mauro Icardi gikk på utlån til den franske storklubben Paris Saint-Germain, men han føler ingen bitterhet ovenfor klubben.

Til italienske avisen Gazzetta dello Sport sier han «Jeg har fremdeles mange venner i Milano»

Les: Vincent Kompany gir Anderlecht trøbbel

Sist sesong på Inter Milan var fantastisk helt frem til det ble snakk om forlengelse av kontrakt og nye klubber som stod og banket på døra. Kravene som ble presentert fra hans kone og agent var helt umulige å forholde seg til og konflikten kulminerte i at de tok fra han kapteinsbind, utestengelse fra kamp og trening og så til slutt løsning om utlån til Paris.

Paris Saint-Germain har en kjøpsopsjon i sin leieavtale, men Mauro Icardi som har hatt en varierende sesong med en del skadeproblemer har bare spilt fire kamper (to mål) – Et kjøp er trolig kun aktuelt hvor han klare å være spilleklar i større grad enn han har fått til i høst.

«Jeg har det bra nå. Jeg begynner på nytt, selv om jeg må fortsette å jobbe fordi jeg hadde en komplisert sommer og ikke var hundre prosent da jeg kom til Paris» Gazzetta dello Sport»

«Jeg er i PSG denne sesongen, og målet mitt er å gjøre mitt beste for klubben. Så på slutten av sesongen får vi se hva som skjer. Det er for tidlig å si noe om det»,

«Jeg kan bare ønske det beste for Inter i alle turneringer. Jeg har fremdeles mange venner i Milano. Med Conte kan det bli et godt år med Scudetton».

Les på Popidol: Nytt album fra Foo Fighters-trommisen Taylor Hawkins & The Coattail Riders