Har forsvart Norge og Vålerenga, lander jobb som hovedtrener

Pa-Modou Kah
Top Article ad

Canada som fotballnasjon er ikke så langt bak oss som vi liker å tro (FIFA ranking 73, Norge 44) Det er selvfølgelig ikke en fordel for fotball at man ikke benytter hverken skøyter eller kølle. – På samme måte som i USA vokser interessen for fotball litt hver eneste år.

Les: Mikel Arteta ser etter spillere i sin gamle klubb Manchester City

Pa-Modou Kah har lang erfaring som spiller på toppnivå i flere land, men hans trenererfaring er tynnere. – Nå har han landet som første jobb som hovedtrener i Pacific FC.

«Pacific FC er glade for å kunne annonsere ansettelsen av Pa-Modou Kah som hovedtrener, og at den tidligere norske landslagsspilleren får sin første hovedtrenerrolle i en klubb, heter det i en melding på klubbens nettsider.

– Denne øya har en stolt fotballhistorie, et sted der du kan skape et godt miljø og delta i å utvikle fotball i Canada. Det er spennende å være en del av en liga som gir unge spillere sjansen til å spille i hjemlandet og bygge noe mot VM, sier Kah i meldingen.

Les: Nok en milliardær planlegger kjøp av Premier League-klubb


Kah kom fra jobben som assistenttrener i MLS-klubben Cincinnati og har også spilt med Pacifics Marcel de Jong i nederlandske Roda. Tidligere har han også vært assistent i Whitecaps.

Klubben spiller i den canadiske Premier League.


Kah har spilt i Norge, Sverige, Nederland, Qatar, Saudi-Arabia, USA og Canada. – Tidligere Molde- og Moss-spiller Rob Friend er leder i klubben.