Døren står åpen.

Manchester City skal være i avslutningsfasen for å lande Benfica-forsvarer Ruben Dias i overgangsvinduet i januar. – En skadekrise bakerst har helt klart en rolle for de regjerende Premier League-mestere i årets sesong, City har ikke klart å følge Liverpool og befinner seg åtte poeng bak på tabellen.

City klarte ikke å erstatte tidligere kaptein Vincent Kompany i løpet av sommeren, og både Aymeric Laporte og John Stones er ute lenge på grunn av skade.

Les: Keeper legende Petr Cech får mindre mål og en skikkelig hjelm

Pep Guardiola har blitt tvunget til å bruke Fernandinho som midtback, sammen med Nicolas Otamendi, det er ikke optimalt, manageren planlegger å signere en ny midtback i januar for å dempe Citys defensive lidelser.

Og ifølge Daily Mirror er det Manchester United målet Ruben Dias som har dukket opp som deres toppalternativ.

22-åringen har vært sterkt knyttet til en Old Trafford overgang de siste 12 månedene, selv om de røde djevlene ser ut til være litt kjørligere etter å ha landet Harry Maguire fra Leicester i sommer.

Dias ’nåværende avtale med Benfica løper til sommeren 2024. Det er en forholdsvis lag utkjøpsklausul på 59 millioner pund som klubben hans på grunn av stor interesse jobber med å øke.

Les på Popidol: Baltasar Kormákur skal regissere en islandsk science fiction-serie for Netflix.