(c) Foto: Premier League: Eric Maxim Choupo-Moting

Eric Maxim Choupo-Moting er en av de tyske talentene som gjorde fotballstormaktens fans triste da han valgte som voksen å spille for sitt andre hjemland Kamerun.

Etter å ha spilt for Hamburg, Mainz og  Schalke 04 i en årrekke byttet han i fjor til Stoke, alle overgangene har vært gratis og karrieren har ikke helt tatt av. – Nå ser imidlertid i en alder av 29 år at det endelig skal lykkes. – Det bli en stor forandring fra Stoke som befinner seg på nest øverste nivå i England til en av Europas storklubber.

I følge RMC er Eric Maxim Choupo-Moting på besøk i Paris for å skrive en tre års avtale med Paris Saint-Germain.

Ekspertene mener at Paris Saint-Germain har et stor behov for en venstre-ving som «back up» for Neymar. – Hadde vært underholderne om en spiller som er verdsatt til 8 millioner euro erstatter en som i følge Transfermarkt er verdt 180 millioner euro.

Neymar er et stort usikkerhetsmoment, han kan legge seg ned, bli sykemeldt, gå på en smell, finne ut at han heller vil surfe, spille elendig eller kreve å bli solgt. – Hvis noe av dette skulle skje kan det være lurt å ha en helt ok ikke for dyr venstreving som kan legge opp til Paris Saint-Germain sin virkelige storscorer nummer 9. Edinson Cavani.