Påvirker det som skal skje - og når det skjer.

Det er to jobber Zinedine Zidane har ventet på, den hos Manchester United er ikke én av dem. Etter at Solskjær tok en verdig avskjed med spillere, medarbeidere og supportere på søndag, er det en rimelig stor interesse fra media med å finne ut hvem i huleste United nå skal hente inn.

PSG eller det franske landslaget skal stå på toppen av lista til den tidligere Real Madrid-manageren. Med bare noen få år i jobben, men med titler få managere klarer å vinne i løpet av en hel karriere, har Zidane ikke noe hastverk med å ta neste valg av jobb.

Les: Sier nei til Bayern München, sikter mot Premier League

Ifølge BBC har United-ledelsen vært i kontakt med Zidane, men ifølge BBCs kilder tett på Zidane er han ikke interessert i å ta over jobben i Manchester nå.

Er vel egentlig ikke vinterfotball med topplue Zidane drømmer om. . (foto: real, twitter)

Hva ikke nå betyr for franskmannen, er ikke godt å si. Manchester United har satt Michael Carrick ved roret (som Solskjær i desember 2018) og kan sikkert lede Ronaldo og gjengen ut resten av sesongen hvis det blir nødvendig.

Likevel, Manchester United trenger neste manager som kaster alt han har i hendene når han blir kalt inn, ikke en Zidane som sier ja hvis det han venter på ikke kommer før sommeren.

Har BBCs kilder rett, bør Manchester United styre langt unna Zidane.

Les: Barcelona avviser Sergio Aguero rykte