Håper på en bedre deal

(c) Bilde: Sarpsborg 08

Siden Sarpsborg 08 før sesongstart lånte Joonas Tamms fra Flora Tallin har han vært flittig i bruk. Midtstopperen har spilt nesten alle Eliteseriekampene i år og var en viktig brikke i et Europa League-gruppespill hvor sarpingene fortsatt har gode muligheter til avansement.

Til tross for det har Sarpsborg 08-ledelsen valgt å ikke benytte seg av oppsjonen de har i låneavtalen.

Sarpsborg Arbeiderblad melder at estlenderens utlån strekker seg ut sesongen, men Sarpsborg 08 hadde frem til 31. oktober til å bestemme seg om de ville kjøpe spilleren – en mulighet de altså valgte ikke å benytte seg av. -Sportssjef Thomas Berntsen utelukke helt at Tamm også er i Sarpsborg neste sesong.

Les: Endelig gode nyheter for Benitez!

Håper på en bedre deal

«Joonas er en spiller som fortsatt kan være aktuell for oss, men ikke under de forutsetningene som ligger i kjøpsopsjonen»

Avisen skriver ingenting om de er i faktiske samtaler om en ny og bedre deal, hvis ikke noe skjer vil Joonas Tamm reise tilbake til Estland og Flora Tallin etter sesongen.

Les: PSG nektes kjøp av Bundesligas største talent

Sarpsborg 08 ligger på 9. plass i Eliteserien, det er mer spennende i europaligaen hvor de etter 1-1 mot Malmö forrige runde på torsdag. (mål ved Ole Jørgen Halvorsen og Andreas Vindheim for svenskene)  ligger blåtrøyene på andreplass i gruppen med fire poeng halvveis i gruppespillet.

Les på Popidol: Emma Thomson skal lage film av «Last Christmas»