(c) bilde: TIL: Kent-Are Antonsen

Kent-Are Antonsen er i en alder av 23 år allerede en veteran på Tromsø med 125 kamper bak seg siden hans debut mot Strømsgodset i 2013.  Hans kontrakt som i utgangspunktet gikk ut 2018 er nå forlenget med to nye år. 

Kant-Are er en spiller som kan benyttes i flere posisjoner noe som selvsagt er en fordel i et omskiftelig fotball liv, Til egne nettsider sier sportssjef Svein.Morgen Johansen:

«Dette er en viktig og god signering for klubben. Kent-Are har stått frem som en støttespiller i laget vårt og han har vokst enormt under Simo Valakari. Han blir en viktig spiller for oss i årene som kommer, så det var av stor betydning for oss å få dette på plass.»

– Han er en som jeg tror alltid stiller sterkt når et lag skal tas ut. Det at han kan spille i flere posisjoner gjør han enda mer verdifull. Han er en flott type utenfor banen og vokser hele tiden ved å ta mer ansvar, legger han til.

Les: Vålerenga-spiller til ny Eliteserie-klubb

– Jeg er veldig stolt over å kunne representere TIL i tre nye år og så er det greit å få det ut av verden. Nå vet jeg hvor jeg skal være de neste tre årene.

 

Sjekk ut oddsen