Pep Clotet

Den svenske Allsvenskan klubben Hammarby ble fly forbanne på sin hovedtrener Milos Milojevic fordi han dro til Trondheim og snakket med Rosenborg om å bli Åge Hareides arvtager, mens han fortsatt var under kontrakt.

Det kjipe for Milojevic var at det kun var et sonderingsmøte fra Rosenborg sin side og at de lakk informasjonen til pressen slik at de gjennom det kunne legge press på nummer en på lista, Bodø/Glimt sin suksesstrener Kjetil Knutsen.

Les: Fikk sparken etter å ha snakket med Rosenborg, nær å overta Champions League Klubb

Mandag kveld meldte Hammarby at hovedtrener Milos Milojevic har fått sparken. – Årsaken, møtet med Rosenborg.

«Hammarbys styre ser på dette som en handling som ikke er akseptabel og velger derfor å avslutte samarbeidet med Milojevic»

Fotbolldirekt melder at Hammarby har startet samtaler med Josep Clotet Ruiz, (Pep Clotet) – Spanjolen var assistenttrener da Malmö FF tok SM-gull i 2010 og hovedtrener for Halmstads BK i sesongen 2011. Oppholdet i HBK endte med en stor fiasko for Ruiz, som fikk sparken etter kun å ha tatt sju poeng på 15 kamper .

Ruiz har vært trener for den italienske Serie B-klubben SPAL siden i sommer. – Eller sagt på en annen måte, han har en jobb og nå har Hammarby lekket informasjon om samtaler akkurat som sjefene på Lerkendal.

Les: Sergio Ramos har en skummel plan for Real Madrid