LSK Neste: HamKams Tobias Hammer Svendsen er på vei inn dørene på Åråsen. Foto: HamKam @twitter

Tobias Svendsen ser ut til å ha spilt sin siste kamp for HamKam på en stund. Klubben er nå enig om et salg av spilleren. Uansett har klubben allerede på vei inn en erstatter for tapte Svendsen.

Klubben Sportsjef forteller til Sporten.com, om at det kommer snart en avgjørelse rundt spilleren som satte fart på laget i starten på sesongen, men senere har dabbet voldsomt. Men ønsker ikke å røpe hvilken klubbe som har vist interessen for 21-åringen.


» Spilleren forhandler om personlige avtalen

– Vi har blitt enige med en klubb om salg av Tobias Svendsen. Han er nå å forhandler sin personlige avtale. Det går mot at vi slipper ham nå, sier Olsen.

Han har vært en av HamKams viktigere spillere denne sesongen, med fem scoringer og en målgivende. Samtidig ser det ut til at LSK-spiller Ebiye Moses ser ut til å havne oppe i Hamar, hos OBOS-klubben HamKam. Og blir den berømte erstatteren, for solgte Svendsen til Lillestrøm.

Visstnok får HamKam en god del penger for salget av Svendsen. For etter det Ha.no erfarer skaldet være hovedårsaken til at et salg ble gjennomført for klubben.

– Det er en god slump med penger, sier han.

Spilleren selv beskriver muligheten han er gitt som «vanskelig å si nei til».

– Både meg selv og HamKam kan gå med hevet gode ut av dette. Det er ingen enkel situasjon å forlate klubben i, for det hadde vært morsommere dersom klubben lå høyere på tabellen. Jeg hadde ikke ønsket dette dersom det ikke var et steg opp for min egen del, sier Svendsen, som ikke vil bekrefte at det er Lillestrøm han signerer for.