Mino Raiola snakker i en smarttelefon.

En av verdens mest innflytelsesrike fotballagenter Mino Raiola er død. Han var agent for superstjerner som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Erling Braut Haaland. Raiola ble 54 år gammel og døde etter sykdom og nylig operasjon, skriver medier i hjemlandet Italia.

Den høyprofilerte fotballagenten Mino Raiola er død etter en sykdom, ifølge rapporter i Italia.

Oppdstert kl 14:45:

Etter at flere italienske medier hevdet at Erling Braut Haalands agent Mino Raiola er død, avviser agentbyrået hans dette.

Raiola ble innlagt på sykehus i Milano i januar og gjennomgikk en operasjon, men hva som feilet han ble ikke avslørt. Rapporter sa på det tidspunktet at tilstanden ikke var livstruende, og at Raiola ville begynne en periode med rehabilitering hjemme.

LES: Liverpool starter forhandlinger med Klopp

Den flerspråklige fotballagenten jobbet seg opp til å bli en av de mest innflytelsesrike skikkelsene i fotballverden, og har forhandlet frem flere av de største overgangene i europeisk fotball.

Han var representativ for bl.a. Pogba, Haaland, Ibrahimovic, Romelu Lukaku, Mario Balotelli, Marco Verratti og Henrikh Mkhitaryan.

SISTE: Wayne Rooney topper listen til Premier League-klubb!

Det ble rapportert at Raiola tjente så mye som £20 millioner på salget av Pogba fra Juventus til Manchester United for 89 millioner pund i 2016.

Alt tydet på at det kom til å bli en travel sommer for Raiola i år, med store overganger for både Pogba og Haaland, og mest sannsynlig Lukaku.