Karim Benzema

Den franske spissen Karim Benzema er inne i sitt livs form og kan tilskrives svært mye av den suksessen som Real Madrid opplever om dagen. Kongens klubb er i ferd med å lande La Liga trofeet med god margin. – Benzema som er tilbake på det franske landslaget etter å ha vært ute i kulden i noen år skal ifølge Onze ikke være fornøyd med at ryktene om en Erling Braut Haaland overgang til Real Madrid ikke er over.

Den norske målmaskinen har en veldig lik rolle som Karim Benzema og er det noe 34 åringen absolutt ikke vil oppleve er det å sitte på benken. -Det minste hint om at noe slik vil skje vil føre til umiddelbar reaksjon.

Les: Liverpool satser stort på fiskelykke hos Leeds

Real Madrid spissen skal være helt på nett med planene om å hente Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain, men som Onze hevder er årsaken til møte Perez redselen for at han skal være redd for å miste plassen på laget hvis Erling Braut Haaland kommer.

Borussia Dortmund jobber for å forlenge den eksisterende avtalen samtidig som en rekke klubber trekkes frem som interessante neste stopp for Haaland. Det er Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain og Juventus.

Les: Manchester United har brukt mest penger i Europa