Denne gesten passet dessverre ikke mot Bochum. (foto: dortmund, twitter)

Dortmund tok avskjed med Champions League med å valse over Besiktas med 5-0 i siste kamp. Nå skulle det fokuses på å kneppe inn på forspranget til Bayern München i Bundesliga. 10. plasserte Bochum sto i veien for tre poeng – og viste seg å gjøre en god jobb.

Dortmund hadde vist med det knepne 2-3 tapet mot Bayern München at de er en tittelkandidat, men da må kamper som denne mot Bochum vinnes. Marco Rose måtte sone straff for det røde kortet han fikk etter høylydte protester i Bayern-kampen, assistent Alexander Zickler kunne ikke hindre at Bochum fikk med seg ett poeng etter det som endte 1-1.

Les: Cristiano Ronaldo blir snart passert av en 21-åring hos Italias 5. beste klubb

Bellingham hadde sine sjanser, Haaland burde ha scoret etter tretti minutter. Istedet sørget Dortmund-keeper Gregor Kobel for en hodeløs takling som førte til klar straffe og scoring av Sebastian Polter.

Etter dette mistet Dortmund noe av momentumet, og måtte helt inn i de siste fem minuttene før Haaland med et delikat oppspill til Julian Brandt førte til utligning.

Les på Tysk fotball: Domenico Tedesco har signert med RB Leipzig