Løp stort sett i mellom, men leverte da muligheten bød seg (foto: dortmund, twitter)

Hadde noen spurt Guardiola og Terzic før kampen om hva de hadde syntes om et 2-1 resultat, så hadde trolig begge managerne gitt thumbs up.

Og det endte 2-1 til City.

Les: Edin Terzić: «Jeg kan ikke stoppe Mino Raiola og Alfie Haaland»

Kevin de Bruyne dundet inn 1-0 etter 19 minutter og hjemmelaget styrte deretter alt, bortsett fra en mulighet til Dortmund som dukket opp av ingenting, assistert av Haaland for scoring av Marco Reus.

Manchester City ble straffet for å ikke gå helhjertet i angrep, men slapp unna med skrekken etter en silkemyk cross fra Kevin de Bruyne, nydelig nedtak av Gundogan og kontant i mål fra Phil Foden helt på tampen av kampen: 2-1

En helt grei kveld for begge lag, der alle gikk smilende av banen. Neste uke blir det mindre vennskapelig.

Les: Christian Gauseth gjør en fullstendig 360