The fun is here, Jadon.

Litt av en ladet overskrift, men når ryktene rundt Sanchos overgang/ikke-overgang involverer «vår mann» i Bundesliga, må det med.

Sanchos 14 scoringer og 16 assists på 23 Bundesliga-kamper – som 19-åring. Dette er bakteppet for det som kan bli den mest spektakulære overgangen når vinduet en gang åpnes igjen for «lufting».

Les: To ting reddet Ole Gunnar Solskjær fra å få sparken

Tidligere denne uken ble det hevdet at United så og si var enige med Sanchos representanter om en overgang til Old Trafford, men ifølge Forbes har direktørene hos Dortmund i viruskaoset skjønt at de ikke kan få ut den forventede prisen på rundt 1,5 milliarder for sin engelske juvel.

Forbes hevder at Bundesliga-klubben dermed er i ferd med å servere Sancho en ny og lukrativ kontrakt som vil gjøre 20-åringens lønnsavtale til den nestbeste i klubben. I praksis vil det bety opp fra 46 millioner kroner i året til 110 millioner kroner for tolv måneders fotballsparking.

Les på Popidol: Epic Games tapte maktkampen mot Google

Og hvor kommer så Erling Haaland inn?

Det hevdes videre at Haaland kan være den som overtaler Sancho til å bli i Bundesliga. Unggutta har på rekordtid funnet tonen og utviklet et eksplosivt samarbeid som har resultert i scoringer i bøtter og spann på begge.

Lønnsforhøyelse og noen overbevisende ord fra Haaland?

Vi gir Dortmund-direktør Hans Joachim Watzke det siste ordet:

-Jeg kan si med sikkerhet at selv de virkelig rike klubbene ikke skal tro de kan komme til oss på billigsalg, selv i denne eksistensielle krisen. Vi trenger ikke å selge noen spillere til under deres verdi, sier Watzke til Bild.

Neste trekk er deres, United.

Les: Italiensk media: Conte jager United-stjerne