Pep gikk god for´n - og det stemte. (foto: chelsea, twitter)

Vi har brukt de første dagene til å uffe oss over at Thomas Tuchel har tatt over tøylene hos Chelsea. Skal vi tro Pep Guardiola (som vi alltid gjør), bør vi straks endre holdningern vår til den tidligere Mainz -Dortmund -og PSG-manager.

-Velkommen. Han er en eksepsjonell manager, og jeg er ganske sikker på at han får suksess. Jeg er glad for å se ham i landet. Da jeg var hos Bayern München, spilte jeg mot ham i Mainz. I den siste sesongen hos Dortmund gjorde han et utrolig stykke arbeid. Den måten Dortmund spilte på var enestående. Han er en av mine venner, og jeg er glad for å se ham, sier Guardiola ifølge AS.

Les: Bekreftet: Da er det spikret for Christian Eriksen

Han er en eksepsjonell manager. Måten Dortmund spilte på var enestående. Han er en av mine venner.

Vi legger merke til at Guardiola ikke nevner PSG-tiden med et ord. Okay, vi lover å gi Tuchel en sjanse. Kan hende han til og med får fart på Kai Havertz og Timo Werner.

Les på Popidol: Jim Carrey er fantastisk

Marina Granovskaia og gjengen har gitt tyskerne i første omgang 18 måneder. Go Chelsea!

Les: Sorry, Lampard, det er du som ikke har skjønt hvordan Timo Werner blir toppscorer