Alt arbeidet som Manchester United la ned i forkant av Jude Bellingham sin overgang til Borussia Dortmund kan meget vel lønne seg til slutt. – 18 åringen har virkelig etablert seg på stjernehimmelen etter å ha fått sitt gjennombrudd for Birmingham.

Han feiret bursdagen sin så sent som i juni, men ser ut til å være et sikkert kort for England til VM i 2022. -Bellingham flyttet fra Midlands til Dortmund i fjor sommer med en innledende sum på 25 millioner pund.

Les: Juventus på kollisjonskurs med Matthijs de Ligt

Imidlertid hadde han alvorlig interesse fra United før han valgte å flytte til utlandet. Midtbanespilleren møtte faktisk Sir Alex Ferguson, som ga ham en omvisning i klubben. selv om han valgte Tyskland melder TalkSport at United gjorde et «varig inntrykk» på tenåringen og hans familie.

Manchester Uniteds grunnlag gjør at de leder foran «alle andre» den dagen Jude Bellingham drar videre.

Liverpool manager Jurgen Klopp har fått med seg sine sjefer til å sette klubbrekord ved en eventuell overgang. Chelsea og Manchester City jobber også i kulissene med et gigantbud. – Manchester City skal ha sjekket reglene for hvor mye de kan bruke uten å bryte med «UEFA Financial Fair Play». Chelsea direktør Marina Granovskaia har snakket med eier Roman Abramovitsj og fått «Carte Blanche» til å bruke det som er nødvendig.

Les på F7: Lionel Messi ser på et slott som er verdt en halv milliard

Uniteds tidligere arbeid med Bellingham er imidlertid fortsatt friskt i spillerens minne. I tillegg til Ferguson tilbrakte Red Devils -manager Ole Gunnar Solskjær tid med Bellingham.

“United kan ha tapt i fjor da han flyttet til Tyskland, men grunnarbeidet de la ned har gjort et varig inntrykk på Jude og hans familie».

“De var virkelig imponert over innsatsen United gjorde og respekten de ble vist av alle i klubben».

  • «Å møte Sir Alex Ferguson var prikken over i’en».

Til syvende og sist, som Jude har gjort det klart siden, bestemte han seg for å flytte til klubben hvor han kunne se at han ville spille kamper med en gang og få erfaring på toppnivå uke etter uke.

  • United kunne ikke tilby det, men minnene hans fra den dagen og samspillet han hadde med klubben er ekstremt gode. United gjorde alt riktig.