Yves Bissouma i kamp mot sine nye lagkamerater

Brighton hadde en helt ok sesong som endte på 9.plass i Premier League, manager Graham Potter har med små midler klart å bygge opp et slagkraftig lag. Graham Potter snakkes om i de fleste sammenhenger når nye managere skal på plass, senest ble han nevnt som ny landslagssjef etter Englands svært pinlige 4 – 0 tap mot Ungarn i Nations League.

Potter er ikke glad for at klubben i dag har solgt den 25 år gamle midtbanespilleren Yves Bissouma til Tottenham, men han tar det med fatning.

«Vi er glad for å kunne annonsere at vi har signert Yves Bissouma. Velkommen til Spurs, Yves!» skriver Tottenham.

Les: Manchester United vurderer overgangen som garantert blir en gedigen tabbe

Tottenham betaler 29 millioner euro for å sikre seg den maliske landslagsspilleren penger som vil hjelpe godt i en slunken klubbkasse. Den ballsikre, defensive midtbanespilleren har vært i Brighton siden han ble hentet fra fransk fotball og Lille i 2018.

De siste overgangsvinduene har han blitt linket til en rekke større klubber i England, blant annet Arsenal og Manchester United.

Brighton-trener Graham Potter tar tapet av kanskje sin beste spiller med fatning. » Overgangen er god – både for klubben og spilleren. Yves har vist sine ubestridte egenskaper og han har vært en viktig spiller for oss. Nå får han en ny utfordring og en mulighet til å spille i Champions League. Alle i klubben vår ønsker han alt godt» sier Potter til BBC sport.

LES: Barcelona dumper Dani Alves!