Tariq Lamptey

20 år gamle Tariq Lamptey for forlot Chelsea sin ungdomsavdeling for et år siden har et energinivå som er skremmende for oss vanlige mennesker. – Høyrebacken gir absolutt alt hele tiden, nå kommer belønningen. Brighton manager Graham Potter har til tross for at klubben har begrenset med økonomi kjempet igjennom en kraftig lønnsøkning sammen med forlengelsen av kontrakten som ble presentert i dag.

Tariq Lamptey har signert en en forlengelse frem til sommeren 2025. – Forlengelsen blir trolig selv om vi bare skriver 17 januar blir Brightons beste investering i år. Vi tipper et eventuelt salg i sommer vil sørge for minst 400 millioner kroner inn i en slunken klubbkasse.

Les: Chelsea angrer som en hund de solgte Tariq Lamptey for småpenger

«Vi er glade for å se Tariq knytte fremtiden sin til oss. Vi visste potensialet hans da han hentet ham for et år siden, der vi håpet at han ville ha en positiv innvirkning på klubben, noe som har vist seg å være tilfelle med opptredenen siden juni. Han har vært utrolig profesjonell og jobber usedvanlig hardt. Han er en ydmyk fyr og en lagspiller. Han passer inn i alt vi vil ha fra en spiller, og nå handler det om å hjelpe ham med å nå sitt potensial» sier Graham Potter i klubbens pressemelding.

Les: President Florentino Perez og kaptein Sergio Ramos krangler så bustene fyker

Tariq Lamptey har spilt en enkelt U21-landskamp for England, vi kan garantere det blir flere etter hvert.

Chelsea som trenger en fremoverlent forsvarsspiller skal angre stort på salget og har startet arbeidet med å få kjøpt tilbake, det kommer til å bli dyrt. Daily Mail skriver at er både Atletico Madrid og regjerende Champions League-mester Bayern München interessert i å signere Lamptey og følger ham nøye.