Graham Potter.

Graham Potter har tydeligvis en plan som i korthet går ut på at den neste jobben skal være stor! – Større enn Ajax, større enn Fenerbahçe, større enn Lille, større enn landslagssjef for Canada og etter at nyopprykkede Leicester City tok til takke med Steve Cooper også en Premier League klubb.

49 åringen har vært uten jobb siden han fikk sparken fra Chelsea for litt over et år siden. Hans etterfølger, Mauricio Pochettino, har også forlatt Stamford Bridge og har allerede sett rollen fylt av tidligere Leicester City manager Enzo Maresca.

Radamel Falcao: En helt har kommet hjem etter 23 år

Etter det siste «sjakktrekket» på Stamford Bridge er den ingen eksperter som tipper Chelsea som en topp fire klubb neste sesong, i Leicester heller som med stor sansynlighet starter sesongen med minuspoeng etter å tatt for hardt i på spillermarkedet.

Graham Potter har øyenene festet på en annen jobb! – Landslagssjef for England.

Den nåværende landslagssjefen Gareth Southgate har kontrakt med fotballforbundet ut året, før sommerens EM luktet det ikke akkurat svidd av landslaget. – Det ble tap i 3 av de fire siste kampene i oppkjøringen til EM og vel på plass i Tyskland har de ikke imponert.

Gareth Southgate kunngjorde at han sannsynligvis ville skilles fra Three Lions hvis han ikke vinner Euro 2024 denne sommeren. Allerede etter Englands åpningskamp mot Serbia en kamp de vant 1 – 0 var Sporten ute og konstaterte at dette ikke er et lag som vinner et mesterskap. – Gårsdagens 1 – 1 kamp mot Danmark på Frankfurt Arena imponerte heller ingen på balløya.

Southgates nåværende avtale med landslaget vil utløpe i slutten av dette året og Potter er villig til å vente på at jobben blir ledig.

FA har imidlertid ingen planer om å sparke Southgate hvis han ikke klarer å sikre Henri Delaunay Cup, med FA-sjef Mark Bullingham som vurderer en kontraktsforlengelse for den tidligere Middlesbrough-sjefen. De er ivrige etter at han skal lede troppen i verdensmesterskapet i 2026 som arrangeres i USA, Canada og Mexico.

Les på Engelske klubber: Sir Jim Ratcliffe kritiserer «urettferdig» avgjørelse om Manchester United Jean-Clair Todibo-deal