Martin Ødegaard og den 70 år gamle skotske treneren Graeme Souness til høyre

Den norske landslagsspilleren og Arsenal kaptein Marint Ødegaard har vært integrert i Mikel Artetas suksess denne sesongen.

Før morgendagens kamp mot Aston Villa på Emirates Stadium ligger Arsenal på andreplass to poeng bak Manchester City som har en kamp mere spilt. Gunners er også i kvartfinalen i UEFA Champions League.

Les: Ryan Reynolds fosser videre mot Premier League!

Etter å ha scoret 10 mål og registrert ytterligere syv assists i alle konkurranser så langt, har den tidligere Real Madrid-midtbanespilleren fortsatt å skinne i sin nummer 10-rolle. Men den tidligere Liverpool-stjernen Graeme Souness har latt seg imponere, men han insisterer på at Ødegaard sannsynligvis vil gå glipp av årets spiller prisen.

Souness til Mail Sport: «Stemmene blir avgitt til årets fotballspiller, og Arsenals kaptein Martin Ødegaard er definitivt med i miksen, men Manchester Citys Phil Foden får min stemme».

«Han har vært enestående. Han ser ut til å ha den holdningen der han ønsker å lære noe nytt hver dag på trening og vi ser en ekte superstjerne i støpeskjeen.

«Målet hans mot Real Madrid i midtuken oppsummerte ham. Ro under press, han flyttet ballen ut av føttene og slo den så jevnt. Han er en fantastisk ballangriper.»

«Standarden på kvartfinalene var alt du kunne håpe på, en fantastisk klokke, en flott reklame for Champions League-fotball, og Manchester City og Arsenal har ingenting å frykte for å gå inn i andre etappe,» la Souness til.

«Det eneste problemet er at alle disse lagene vil tenke det samme. Det er mentaliteten til de beste spillerne.»

Det står mellom Marton Ødegaard og Phil Foden! – Denne gangen blir det den engelske høyrevingen som trekker det lengste strået!.

LES: Tidligere Liverpool-stjerne: «Roy Keane kunne ikke engang knyte skolissene til Haaland»