Thomas Tuchel (foto: Bayern München)

Det begynner å nærme seg 100% sikkert at Manchester United manger Erik ten Hag kommer til å få sparken. – Hvis ikke er det helt poengløst for Sir Jim Ratcliffe å ha møter med en bunch med managere.

Bild melder at den nysparkede Bayern München Thomas Tuchel var i møte med Ratcliffe på tirsdag, det den tyske manageren gjorde et «stor inntrykk» på Manchester United eieren. Bayern München avsluttet sesongen uten trofeer og landet på 3.plass i Bundesliga bak Stuttgart og Bayer Leverkusen.

I løpet av neste uke forventes det at evalueringen av sist sesong og manager Erik ten Hag å være fremtid. – Først etter det, vil hans fremtid annonseres. – Det som kan være redningen for den nederlandske manageren er hvis Manchester United ikke finner noen som både er verdige og som ønsker å signere.

Les: Detaljer unna å bli tidenes yngste Premier League manager

En ting som vi allerede vet: Manchester Uniteds sportslige ledelse har allerede vært i kontakt med flere mulige kandidater, som kan ta over dersom ten Hag til slutt blir tvunget til å forlate stillingen.

The Independent meldte at Englands landslagssjef Gareth Southgate er favorittnavnet i styrerommene på Old Trafford. Avisen skrev i samme slengen at Thomas Tuchel, som forlot Bayern München, har sklidd ned på ønskelisten da han kun regnes som en «kortsiktig løsning».

Les: Jose Mourinho har fått økonomi til å plukke gamle kjente fra Premier League

Tyske medier har imidlertid annen informasjon om 50-åringen.

Bild hevder at Tuchel hadde et møte med den nye medeieren Sir Jim Ratcliffe i Monaco tirsdag. Treneren presenterte der sin visjon og sine planer for Manchester United – hvis han får jobben. The Times har også informasjon om at møtet fant sted.

Tuchel skal også ha forklart hvordan han tror han kan få spillere som Jadon Sancho og Mason Mount tilbake på rett sportslig vei. For eksempel refererte han til tiden i Chelsea, hvor tyskeren med suksess klarte å styrke Antonio Rüdigers karriere.

Videre opplyser Bild at Tuchel gjorde et «stort inntrykk» på Ratcliffe under møtet. Men en flytting til de røde delene av Manchester ser ikke ut til å skje denne sommeren for 50-åringen.

Senere søndag melder overgangsjournalisten Fabrizio Romano at Tuchel har bestemt seg for ikke å fortsette i samtalene med United. I stedet har han bestemt seg for ikke å overta en annen klubb i sommer for å ta en «pause».

Det er godt nytt for Manchester United fansen, Thoms Tuchel befinner seg på min personlige topp fem liste over kjedelige managere. Managerbroileren vil om mulig være et enda dårligere valg enn å la Erik ten Hag fortsette.

I tillegg til nevnte Southgate, har Thomas Frank (Brentford), Roberto De Zerbi (klubbløs), Mauricio Pochettino (klubbløs) og Edin Terzic (Borussia Dortmund) også blitt koblet til United-jobben.