Litt usikre på om hvor fremtiden er.

Få om ingen i Premier League kan matche Harry Kane på sitt beste. 2020/21-sesongen var Big Harry på topp med assists og scoringer. Forrige sesong ga overgangs-kaoset forrige sommer måltørke de første månedene, 27 scoringer (17 i Premier League) viser likevel at 28-åringen fortsatt har magiske evner foran motstandernes mål. Spurs-direktørene vet likevel at det nærmer seg en slutt på arbeidsforholdet.

Sadio Mané trengte nye utfordringer etter seks år hos Liverpool og gir seg på topp. Robert Lewandowski trygler om å slippe unna Bayern etter å ha levert 344 scoringer for klubben. Harry Kane har kontrakt med Spurs til 2024, noe som betyr at han er i spill før neste sommer hvis han ikke forlenger.

LES: Setter overgangrekord med tidligere Liverpool-spiss!

Dette betyr at Tottenham må tenke Kane-erstatter og time riktig, så ikke muligheten glipper. Ifølge Goal har Antonio Conte og gjengen allerede bestemt seg. Det engelske mediet hevder Spurs har blinket ut Richarlison som verdig Kane-erstatter, og akter ikke å vente.

Richarlison er i spill etter at Everton kan tilby ham alt annet enn triumf på banen. Bayern München, Manchester United og PSG har alle vist interesse for den brasilianske spilleren, ifølge Goal blir Tottenham nå den første til å legge inn bud. Samtidig er det avtalt møter med Richarlisons representanter.

Med Steven Bergwijn på vei bort fra Spurs, ønsker Conte å ha på plass forsterkninger i angrepet. En offensiv for å signere Richarlison tyder også på at Spurs-manageren ser han trenger å la Kane få sine kamper med hvile i et ekstremt program med VM-sluttspill på topp av serien, cuper og Champions League.

Ifølge Goal har interessen for braslianeren og kontraktsutløpet først i 2024 sendt forventningene til Everton opp til rundt 60 millioner euro i overgangssum.

SE RICHARLISONS LEKRE SKUDD I KRYSSET I BRASIL-DRAKTA:

LES:

Antonio Conte er lovet troppen som skal gi ham nok power gjennom hele sesongen, Tottenham kommer til å strekke seg langt for å få på plass Richarlison.