Takker for seg hos Valencia? (foto: torres, twitter)

Vi går fortsatt litt i surr når det meldes om bud som sendes på kryss og tvers av de europeiske grensene utenfor overgangsviduet, men har akseptert at dialog mellom parter pågår mer eller mindre hele året. Nå varsles det om ekstra mye bevegelser rundt Feran Torres.

Valencia-spilleren har den siste sesongen rykket frem som en av de vasseste unge vingene i Europa. Med ett år igjen av kontrakten med La Liga-klubben nærmer det seg en avgjørelse om veien videre. 35 kamper, 6 scoringer og 7 assists vitner om at 20-åringen allerede har vist seg moden.

Les: Virgil van Dijk får nå belønningen for å si nei til PSG

Valencia skal ha lagt til en utkjøpsklausul i kontrakten på rundt 1 milliard kroner, noe som så langt har holdt beilerne unna. Men med ett år igjen tvinges Valencia til å overtale Torres med på reisen videre, eller sikre størst mulig gevinst på investeringen.

Det mangler ikke på klubber som trakter etter et av Spanias mest fremadstormende offensive talenter. Ifølge Goal har Borussia Dortmund gitt fra seg sin pole position på grunn av viruskaoset, men har gitt signaler om at de kan skyve 530 millioner kroner over bordet.

Les på Popidol: Playboy-modell: «Hvis Chelsea vinner Champions League, vil jeg posere naken»

Dette skal ikke være nok. Goal hevder det nå har kommet to bud fra England.

Vi kan bare spekulere i hvem som har gått fra ord til handling, men når Torres i lengre tid har vært linket både til Liverpool og Manchester United, begynner dette virkelig å bli interessant.

Torres avslører selvfølgelig ingenting om planene videre, og fokuserer på arbeidsoppgavene som ligger foran for Valencia de kommende ukene, fire poeng fra CL-kvalifiseringsplassen i La Liga.

Premier League neste?

Les: Har du ikke fått med deg en «Rabona», er det på tide nå