Goal: Mourinho kan miste sin største stjerne

Har ventet på Harry Kane, men kan komme til å vente forgjeves. (foto: tottenham, twitter)

Når det gjelder en spiller som Harry Kane vil det alltid versere rykter om overgang. Denne gangen har vi valgt å lytte ekstra nøye etter.

Kane kunne fortelle verden at selv om han fortsatt er forvist til en arbeidshverdag hos fysioterapeuten, mener han selv at han er kampklar i april.

Gode nyheter, men dette betyr at det blir minimalt Jose Mourinho får benyttet seg av Tottenhams målgarantist etter at han tok over Tottenham-skuta. Skal vi tro Goal, kan vi ikke se bort fra at Kane ikke har tenkt å gi Mourinho så mye mer i Tottenham-drakta.

Les: Solskjær advarer Rooney om hva som skjer hvis han ypper

Ifølge Goal er nemlig ikke Kane spesielt tent på å starte nok en periode med oppbygning etter å ha vært en del av reisverket til Mauricio Pochettino.

Kane skal være klar for å jakte Premier League-trofeet, og kan heller ikke akseptere hvis Tottenham ender utenfor Champions League-spill neste sesong.

Ifølge Goals kilde tett på Kane, har 26-åringen gitt signaler om at han er keen på en overgang til Manchester United.

Når det i tillegg ryktes om at Tottenham kan sitte med «bare» 600 millioner kroner i overgangsbudsjett til sommeren, begrenses Mourinhos innkjøp til 1, kanskje 2 spillere i det første vinduet.

Dermed kan Mourinhos oppbygging ta mer tid en trofé-utålmodige Kane vil tillate seg.

Selv om kontrakten løper til 2024 kan ikke Tottenham holde Kane tilbake mot sin vilje. Men om United kan tilby Kane en quick fix, er jo det store spørsmålet.

Denne sommeren blir garantert ikke uten dramatikk hos Tottenham, men først er det snakk om å få Harry tilbake på beina og i scoringsform.

England har et EM sluttspill som nærmer seg styggelig raskt.

Les: Manchester United har åpnet samtaler om gigantovergang