Beckham vet hvor kameraene står.

Om ett år forsvinner James Rodriguez på free transfer fra Real Madrid. Ikke overraskende har La Liga-giganten gitt signaler om at kolombianeren er ute på markedet denne sommeren.

Rodriguez har blitt linket til en haug med klubber, United intet unntak. Nå melder Goal om en interessant samtale som har funnet sted, og som kan revitalisere karrieren til Rodriguez.

Les: Pirlo klar for første jobb som manager, men takket nei til Juventus!

David Beckham har fortsatt en sterk relasjon til sin gamle klubb Real Madrid og en personlig relasjon til president Florentino Perez. Ifølge Goal har Beckham vært i kontakt med Perez og forhørt seg om mulighetene for en Rodriguez-overgang.

Ifølge Goals kilde ser Beckham 28-åringen som en virkelig stjerne, på tross av klisterføret hos Real Madrid. En Rodriguez for Inter Miami vil også gi Beckham og klubben et nødvendig kommersielt løft. De siste årene har Beckham hauset opp prosjektet, og slengt rundt seg med navn på managere og spillere – som aldri kom.

Les på Popidol: Hva er best, sex eller VM gull?

Nå sikter Beckham seg inn mot Rodriguez, som fortsatt har alderen på sin side og kan være en viktig byggestein for den purunge klubben. Goal hevder representantene rundt Beckham har startet de uformelle samtalene med James´entourage.

Uansett hvor mye vi ønsker at Rodriguez skal lykkes i Europa tror vi dette kan være en glitrende mulighet for kolombianeren å finne tilbake til spillegleden og sine deilige prestasjoner fra tiden da han hadde verden for sine føtter.

Les: ESPN: Chelsea har gitt opp United-mål