Perfekt timing for comebacket! (foto: united, twitter)

Da Paul Pogba endelig var tilbake i form og viste flere glimt av god gammel storhet, skjønte vi hvor viktig franskmannen igjen har blitt for Man United. Så bar det ut med skade i 3-3 kampen mot Everton i begynnelsen av februar. Etter dette hadde Solskjær flere kamper der spillerne ikke klarte å avgjøre de tette kampene. På torsdag var det virkelig tett, men denne gangen var Pogba tilbake.

I første kamp slapp United inn en unødvendig Inter-scoring i forlengelsen, en scoring som irriterte Solskjær grenseløst. Dette betød at AC Milan kunne spille italiensk fotball uten å måtte jage en scoring. Første omgang ble derfor rimelig tam, men tok seg opp rett før pause.

Les: Daily Mirror: Manchester United har allerede bestemt hva de skal gjøre med Solskjær

Med bortemål til Milan på Old Trafford måtte United score. Rett etter pause satt Solskjær inn sitt største fotballvåpen. Og du snakker om taktisk genistrek! Tre minutter trengte Paul Pogba i comebacket sitt for å score.

Med 16 minutter igjen skulle United-spillerne få kjenne på Milan-managerens største angrepsvåpen. Zlatan så sikkert for seg heltehistorien der han kom inn, scoret og senket sin tidligere arbeidsgiver.

Og supersvensken tok Luke Shaw i en duell og fikk avfyrt en skikkelig heading mot mål, men denne gangen skulle ikke Zlatan få spille hovedrollen. Redning fra Dean Henderson og seier til United!

Pogba trumfet Zlatan, og Manchester United jobbet seg videre til en SINNSYKT DEILIG kvartfinale i Europaligaen.

Les: Achraf Hakimi er i ferd med å vinne Serie A og så fly første klasse til Premier League