Solskjær holder fortsatt en hånd på skulderen til Haaland.

Da Manchester United hentet inn Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager 19.desember 2018 etter å ha sparket Jose Mourinho var det mest som en jippo.

Babyface, «20LEGEND» som i sin tid scorte det avgjørende målet som gjorde at Manchester United kunne feire trippelen for første gang i engelsk fotballhistorie. – Jippoen ble til alvor etter at Manchester United under den norske managerens ledelse fikk tilbake gleden med å spille fotball og vant kamper på løpende bånd. Til tross for en 2.plass og 3.plass i Premier League mente styret at det var mer flaks og legendestaus enn dyktighet som var årsaken til de gode resultatene.

Les: Arsenal gjør seg klar til å signere Martin Ødegaards tidligere makker

Glazer-familien og deres økonomiske høyrehånd Ed Woodward syntes ikke det var et poeng å ta råd fra Ole Gunnar Solskjær. I tillegg til de åpenbare overkjøringene som Cristiano Ronaldo og var det en rekke andre ønsker/innspill som ble ignorert.

Sett i ettertid er det utrolig det gikk så bra med Ole ved roret som det gjorde.

Sommeren 2020 ville Ole Gunnar Solskjær ha venstreving Jack Grealish som nå spiller i Manchester City og er verd 100 millioner euro, den angripende midtbanespilleren Jude Bellingham som nå er Real Madrid sin størte stjerne, Jadon Sancho som til slutt kom og nå er på utlån på grunn av en hårsår Erk ten Hag og midtstopper Dayot Upamecano som nå spiller i Bayern München. I stedet fikk han Donny van de Beek, og på fristdagen blant annet spillere som Edinson Cavani og Facundo Pellistri.

I januar 2021 ba han om Moises Caicedo tilbudt for 5 millioner euro, men styret sa nei. (Brighton solgte den defensive midtbanespilleren til Chelsea for 116 millioner euro i fjor sommer).

I januar 2020 var han desperat etter å signere Eriling Braut Haaland som han var trener for i Molde lenge før det tok skikkelig av. I desember 2019 var alle overbevist om at en avtale skulle føre de to sammen var på vei til å signeres. Ole Gunnar Solskjær omtalte Haaland sin suksess på pressekonferanser. I stedet fikk Manchester United Odion Jude Ighalo på lån fra Shanghai Shenhua.

Andre navn Ole presset på inkluderer Ake (sommeren 2020), Harry Kane (sommeren 20/21) og Declan Rice (sommeren 2021).

I et nylig intervju innrømmet Ole imidlertid at han ønsket disse spillerne, men ble fortalt at Manchester United ikke hadde budsjettet til Rice/Kane.

Ole ville også ha Matthijs De Ligt, men fikk i stedet Harry Maguire (men han var fornøyd med den erstatteren) og presset på for å signere Jovetic som endte opp i City.

F7: Solskjær hadde gjort det skarpt med Ratcliffe sin ledelse

Tør påstå Manchester United under Ole Gunnar Solskjær ville vunnet trofeer, med et styre i ryggen fremfor rotter som bare tenker på egen profitt fremfor det beste for klubb og fans.