I støtet, men sikkert ikke jublende glad for å måtte dra fra Camp Nou. (foto: barcelona, twitter)

Dansken ble hentet til Barcelona for akuthjelp i februar 2020. Så fløy koranaviruset inn over Spania og planen ble endret. Likevel ble Braithwaite værende for forrige sesong og fikk 42 Barcelona-kamper å fortelle om til fremtidige barnebarn. Denne sommeren går det derimot mot en exit fra Camp Nou.

Barcelona skal/tvinges til å legge ut en haug med spillere for å kutte de enorme lønnsutgiftene og Braithwaite, ifølge Marca er dansken en av de «utvalgte».

Les: Manchester City blir overgangsvinduets største vinner

Senterforwarden har etablert seg greit hos Barcelona, men med 2 scoringer og 2 assists forrige sesong, er det ikke akkurat noen Luis Suarez-takter over dansken.

José Bordalas er derimot en stor fan av Braithwaite og akter å utnytte muligheten. Ifølge Marca gjorde Valencia-manageren et fremtstøt for å hente dansken fra Leganes, men lyktes ikke. Nå gjøres det klart for nok et fremstøt.

To gode venner.

Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

Valencia endte på en intetsigende 13. plass i La Liga forrige sesong, men har vist at de kan lure seg oppover mot kvalikplass til spill i Europa. For Braithwaite trenger ikke en sesong godt med spilletid hos Valencia nødvendigvis være en så altfor stor nedtur etter Camp Nou.

Når først exiten er bestemt, vel å merke.

Les: Leicester har sikret seg senterforwarden som knivet med Erling Haaland om å være best