Liverpool er klubben. (foto: liverpool, twitter)

Loris Karius ble sendt til Tyrkia for å finne seg selv og holde seg milevis unna Liverpool-målet. For Simon Mignolet burde dette vært en glimrende mulighet for å etablere seg som Liverpools førstekeeper. Så kom den «fordømte» brasilianeren til Anfield. 

Etter seks år i klubben så Mignolet på seg selv som en viktig del av Liverpools satsing på vei tilbake mot toppen. Da var det ekstra surt å oppleve at nykomlingen Alisson hadde all tålmodighet i verden.

Les: Norges lagoppstilling mot Malta

-Hvis jeg virkelig hadde kunne kjempe for plassen min, så hadde jeg blitt. Men jeg spilte hvis Alisson var skadet. Så ville Alisson få plassen sin tilbake. Selv hvis han kastet ballen i eget nett, ville han fortsatt ha beholdt plassen fra start. Hvilken mening gav dette for meg?, sier Mignolet ifølge belgiske Het Belang van Limburg.

Dermed var det duket for en retur til Belgia og Clubb Brugge i sommer.

Les på Popidol: Hvorfor Fredrik Skavland plutselig dukker opp i ”Solsidan”

-Selvfølgelig kunne jeg ha blitt i Liverpool for å tjene penger og kjempe om trofeer, men når man ikke er i startoppstillingen føles en tittel anderledes. Jeg vil heller starte for Club Brugge enn å vinne Premier League som reserve for Liverpool, avsluttes det fra belgieren.

Les: Ronaldo ferdig med å surmule – innrømmer at Sarri hadde rett