Antonio Rudiger

Den 190 cm meter store stopperkjempen Antonio Rüdiger fra Berlin har helt siden han kom til Chelsea for snart fire år siden fanget Tottenhams interesse. – I fjor sommer var manager Jose Mourinho overbevist hans kontakter i Chelsea systemet skulle bidra til en overgang som ikke trengte å koste skjorta. Det gikk ikke.

Nå er situasjonen helt annerledes, begge klubber har kvittet seg med sine managere og strategien skal legges på nytt. Tottenham jobber nå med å få tilbake Mauricio Pochettino som har gitt beskjed til Paris Saint-Germain de ikke var en «match made in heaven» – Styreleder Daniel Levy har signalisert han vil imøtekomme den største kritikken fra den argentinske manageren fra sist gang han ledet Tottenham. – Romsligere budsjetter for spillerkjøp.

Les: Jesse Lingard dumpet

The Mirror skriver at Tottenham vil signere Chelsea-stopper Antonio Rüdiger, en spiller de vet Pochettino vil sette stor pris på å ha i stallen. Det er bare et år igjen av Antonio Rüdiger sin avtale med Chelsea, normalt betyr det en rabatt i overgangsmarked.

Les: Karl-Heinz Rummenigge: En kjempe forlater tronen