Gjør alt for å forlate Paris Saint-Germain

517
Nasser Al-Khelaïfi

Paris Saint-Germain eier Nasser Al-Khelaïfi er så søkkrik og (stolt) at han ikke trenger å gjøre noe som helst han ikke ønsker. – Han vil heller tape et par milliarder enn å tape ovenfor klubbens superstjerne Neymar. 

Trolig har Neymar ikke skjønt hvem han har med å gjøre og benytte seg av samme sleipe triks som han i sin tid benyttet i Barcelona da han i fjor vinter ble «tvangssolgt» til de franske seriemestrene.

Nå er forholdet mellom Neymar og Paris Saint-Germain på frysepunktet og siste er at Neymar nektes å snakke med Paris Saint-Germain sin nye sportssjef Leonardo.

Spanske Sport skriver at Paris Saint-Germain gjerne blir kvitt Neimar, men det må være en seier. Neymars dårlige oppførsel skal ikke gi han en fordel når en avgang forhandles. – Det at Paris Saint-Germain har avvist forslag fra Barcelona om å legge inn Ivan Rakitic, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti og Philippe Coutinho viser hvor steile frontene er.

Nasser Al-Khelaïfi skal ha gjort det klinkende klart at enhver deal som innebærer mindre enn 2,5 milliarder er uaktuelt, da låser de heller Neymar til klubben frem til kontrakten løper ut.