Grrrr, Hansi.

Nico Kovac er historie hos giganten Bayern München. 5-1 tapet fikk blodet til å bruse over på styrerommet hos Karl-Heinz og gjengen. I Barcelona er det sikkert ikke noe mindre diskusjon om Valverde etter at Levante sørget for tre scoringer på tre minutter mot verdens beste spillere.

Det skal et under til for at Valverde får fortsette, så hjem står i kø for jobben?

Vi holder en knapp på en tidligere Barcelona-spiller og Everton-manager.

Ronald Koeman, mannen som skal ha blitt kontraktet da Luis Enrique varslet sin avgang i 2017, og som har fått på beina den gamle storheten Nederland.

Les: Ajax har startet nyttårssalget, denne gangen en keeper til 450 millioner

Og skulle vi være i tvil om at Koeman, som dundret frem på Camp Nou mellom 1989 og 1995 er klar, kan vi bare se på uttalelsene som har kommet fra den kanten.

Først ute var sportsdirektøren for det nederlandske fotballforbundet, som i følge ESPN informerte om at det eksisterer en klausul som tillater landslagstrener Koeman å ta over jobben hos Barcelona, så lenge klubben er villige til å betale en ukjent sum.

Les Popidol: Dwayne ‘The Rock’ Johnson lanserer sin egen tequila

Og Koeman, hvordan svarer han på ryktene om at han nærmer seg Barcelona-jobben?

-Jeg kan si at jeg ikke kommer til å forlate posten som landslagstrener for noen klubb før EM 2020. Klausulen er bare relevant for Barcelona, og starter først etter EM. Jeg slutter ikke nå, det er 100 prosent sikkert, sier Koeman ifølge ESPN.

Hvis Barcelona orker å vente til etter sommeren er den tidligere så utskjelte Everton-manageren klar oppgaven. Ingen tvil der.

Les: Byr 750 millioner pluss Bale for City-stjerne