Er nå tydeligvis mer enn bare en drøm. (foto: liverpool, twitter)

Dette var Liverpools og Diogo Jotas kveld. Pressen trenge selvfølgelig å finne noe å pirke i, og valgte Roberto Firmino.

Etter Jotas hattrick, har ferskingen umiddelbart etablert seg hos Liverpool med 7 scoringer på 10 kamper. Ifølge journalister gir dette Jürgen Klopp en skikkelig hodepine.

Les: Mohamed Salah overgikk Jotas hattrick

For etter Jotas jubelkveld i Champions League raste norske og engelske aviser selvfølgelig ut med at nå går alt til helvete for Firmino. Klopp ristet oppgitt på hodet og forklarte journalistene hvordan ting egentlig henger sammen.

-Gode prestasjoner gir meg ikke hodepine. Det var beslutningen i kveld (Jota foran Firmino) i forhold til den formen Diogo var i og i forhold til den måten Atalanta spiller på. Det gav mening at Diogo kunne hjelpe, begynner Klopp til Sky Sports.

Som ikke slipper så lett unna flere teite spørsmål om Firmino.

-Verden er noen ganger et virkelig dårlig sted. Når noen sprudler, så er det første vi snakker om er en spiller som har spilt noe som føles som 500 kamper i strekk. Vi ville ikke være i Champions League hvis ikke Firmino hadde vært med oss.. Han kommer til å være med. Det er viktig for oss at vi har mer enn 11, kommer det fra Klopp.

Les på F7: Hval hindret katastrofe: Tok imot et T-banetog

Bare så det er nevnt: Firmino har vært på banen i 11 kamper så langt i sesongen med to scoringer og to assists.

Vi velger å glede oss sammen med Jürgen Klopp over at han har to spillere som Jota og Firmino som kan avløse hverandre på veien mot trofeene. Dette forhindrer hodepine.

Les: 2, 5 millioner i ukelønn skal redde nattesøvnen til Mourinho