Edinson Cavani feier nok et mål

Atletico Madrid har akkurat, noe overraskende fått på plass Luis Suarez som tårevått har forlatt klubben han elsker Barcelona. – Manager Diego Simeone hentet i fjor unggutten João Félix i Porto, men han har ikke helt slått til enda.

Nå prøver klubben nok en gang å overtale tidenes toppscorer i Paris Saint-Germain Edinson Cavani til å godta lavere lønn enn han fikk i Paris, dog en høyere enn de tidligere forslagene de har kommet med.

Les: «Ikke la to, tre eller fire sverte den giganten du er for Barcelona»

Det ville være en perfekt kombinasjon med to veteraner, som begge vet hvor målet står og et talent som definitivt er på vei opp i stjernehimmelen.

Rå angrepstrio: Luis Suarez, Edinson Cavani og João Félix

Du tror muligens vi har glemt Diego Costa, men det har vi ikke, han har blitt et problem som klubben må løse.

Ifølge Goal Espana har Atletico Madrid kommet med sitt endelige forslag til Edinson Cavani.

Cavani, 33, har blitt tilbudt en ettårskontrakt som kan forlenges med ytterligere ett år hvis Atletico kvalifiserer seg til Champions League.

Rojiblancos har fortalt Cavani at han måtte akseptere mindre enn 10 millioner euro i lønn han tjente hos PSG, dog er differansen denne gangen mindre enn ved tidligere forslag. – Et tall som flyter rundt, men som ikke er bekreftet er 7,5 millioner euro.

Les på Popidol: Antonela Roccuzzos emosjonelle farvel til Sofi Balbi

Problemet Diego Costa!

Diego Costa har lønn på 10 millioner euro per sesong og han har ennå ikke funnet en klubb som er villig til å matche det. – Markedet stenger 5. oktober i Spania, og Atletico har til da å finne ham en ny klubb.

I mellomtiden ser Cavani seg om etter andre alternativer, med Real Madrid også en mulighet.

I følge Radio Marca har Cavanis leir gitt fullmakt til René Ramos, bror til Sergio Ramos, å forhandle om en overføring til Madrid. – Mange klubber i flere ligaer er ute etter Edinson Cavani, men han har vært rimelig konsistent i sine uttalelser om at ønsker å spille i La Liga.

Les på F7: Luis Suarez er spilleren Barcelona skal frykte