David Nielsen

Dansk presse tror ikke et sekund på den offisielle grunnen til at AGF sin hovedtrener David Nielsen gir seg etter endt sesong. – Ja resultatene er dårlige, men viktigere en det en isfront fra den danske klubbens norske sportssjef Stig Inge Bjørnebye.

AGF-trener David Nielsen må se seg om etter ny jobb etter sesongen. Det skjer etter svake resultater og en angivelig isfront med sportssjef Stig Inge Bjørnebye.

PÅ VEI TIL NY KLUBB: Eriksen vil gjerne spille Champions League-fotball igjen

Aarhus-klubben har på hyggelig vis tatt avskjed på eget nettsted. Serieavslutningen mot Nordsjælland lørdag blir hans siste kamp for Aarhus-laget.

David Nielsen er godt kjent med norsk fotballkultur etter å ha vært spiller og trener i Start, Strømsgodset og Brann, siden 2017 har han vært i AGF..

– David Nielsen har vært en fantastisk trener for AGF gjennom flere sesonger og skapt flotte resultater for klubben. Men nå er vi ved veis ende etter fem år, og den siste sesongen har på ingen måter vært tilfredsstillende, sier sportssjef Stig Inge Bjørnebye.

Bjørnebye fikk jobben for et drøyt år siden. Ifølge flere danske medier, blant annet Ekstra Bladet, har det vært kjølig stemning mellom de to den siste tiden.

LES: Liverpool-spiller ønsket av fem Premier League-klubber

– Energien er brukt opp, og vi trenger nye ideer og en frisk start. Derfor er tiden inne for at våre veier skilles, sier Bjørnebye.