Kane sikkert spent på hvem som skal lede ham til titler. (foto: Bayern München)

Thomas Tuchel leder Bayern München med vissheten om at det nærmer seg slutten. Selv om Bayern-ledelsen utad gir Tuchel støtte, har bundesligagiganten en rik tradisjon med manglende tålmodighet for trenere som «ødelegger» omdømmet til klubben som mesterklubb. Etter 3-2 og sjokktap mot Bochum, uttalte Tuchel toppscorer Harry Kane burde ha avgjort det hele tidligere i kampen. Så hva gjør en trener med spillerne, når han selv er på vei mot oppsigelse etter tre strake tap på rad, noe som ikke har skjedd for klubben siden 2015?

Thomas Tuchel gjør noe så uvanlig som å gi Kane og Bayern-spillerne det motsatte av straffetrening.

LES: Zidane har et gnistrende godt tilbud på bordet

Vi er inne i en kritisk fase av sesongen der Bayer Leverkusen fosser fra med åtte poengs ledelse i Bundesliga, RB Leipzig venter på lørdag, Lazio reiser til Bayern 5. mars for å sende bundesligaklubben ut av Champions League. I stedet for straffetrening og selvgransking har Tuchel valgt å sende spillerne til familien for å få motgangen ut av systemet.

Ifølge Sky Sports skal Bayern-spillerne tilbake til treningsfeltet først på onsdag for forberedelser til RB Leipzig-kampen i helgen. To ekstra fridager skal brukes sammen med familien og for rens av skallen.

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United må ut med opp mot 250 millioner for å rappe genierklært direktør

Høres fornuftig ut. Kamper er tapt, men ikke slagene.

Bayern München – RB Leizpig