Kan bli flere gruppeklemmer på Kane.(tottenham, twitter)

José Mourinho har begynt å trekke frem smilet etter at Gareth Bale og Sergio Reguillon tok flyet fra Madrid og Southampton ble ydmyket 2-5 på St. Marys. Nå skal den siste delen av smilet lures frem hos Tottenham-manageren.

Det har vært hete rykter om Tottenhams fremstøt mot Napolis Arkaduisz Miliks de siste ukene. Ifølge Calciomercato har det kommet så langt i prosessen at Miliks agent har tatt flyet til London for å møte Tottenham til forhandlinger på onsdag.

Les: Mourinho har Bale og Reguilon i hus – nå gjøres 350 millioner klart for en av favorittene hos United

Den italienske avisen hevder at Roma var klar for deal om leie og kjøpsopsjon på 26-åringen, men Milik skal ha somlet for lenge med å ta avgjørelsen om Napoli-exit. Nå har altså Tottenham tatt opp tråden etter Roma. Calciomercato hevder Spurs trenger å legge budet på bordet med tallene 19 millioner euro i overgangsum, pluss 7 millioner euro i bonus.

Det er en pågående tvist mellom Milik og Napoli der det krangles om 1 millioner euro. Tottenhams bud skal løse denne konflikten og sende Milik til London.

Les på Engelske klubber: Signert Liverpool ving Jordon Ibe for andre gang

Dette betyr at fire år i havnebyen nærmer seg en slutt for den polske landslagsspilleren. Et av de beste minnene er sikkert et av de siste: 17. juni i år ble Milik matchvinner i Coppa Italia finalen etter straffekonkurranse. Motstander var Ronaldo og gjengen.

Tottenham har bruk for en spiller som Milik (eller Sørloth). En spiss med raske føtter, treffsikkerhet og evnen til å holde hodet kaldt. Vi tror forhandlingene går raskt, og en smilende Mourinho kan ta albustøting med sin nye spiss i løpet av uken.

Tottenham har gjort seg mer enn klare for denne sesongen.

Les: Dønn ærlig Solskjær advarer United-supporterne