Bilde: Bodø/Glimt: Lasse Selvåg Nordås

Bodø/Glimt trodde de hadde lykkes med å hente den danske angrepsspilleren Magnus Warming, men i de siste timene opp til overgangsvinduet fikk de beskjed fra den ny nedrykkede Superligaklubben Lyngby at det likevel ikke ble noe av i denne omgang.

Bodø/Glimt var villige til å betale et tosifret millionbeløp. – Det blir ikke tomt med nykommere på Aspmyra, Bodø/Glimt og Strømmen har blitt enige om en overgang for den 19 år gamle spissen Lasse Selvåg Nordås. – Det ble trolig langt billigere en for Warming. – Planen var å hente dem begge, nå ble det kun Nordås som gikk i boks i denne omgang.

Les: Det står mellom Barcelona og Manchester United

Den unge spissen kom til Bodø tirsdag ettermiddag, like før hans nye lagkamerater satt kursen mot Kristiansund for å spille bortekamp. – En kamp Bodø/Glimt vant 2 – 0 med mål av tidligere KBK spiss Sondre Sørli og Erik Botheim.

  • «Det føles godt å være på plass. Jeg rakk akkurat og snakke med et par av lagkameratene mine. De virker som veldig bra karer!
  • Jeg er en spiller som elsker å score mål, samtidig liker jeg å bidra der jeg kan. Når det kommer til styrkene mine må jeg nok si venstrefoten min, i tillegg har jeg bra fysikk.»

Les på Popidol: Alt klart for Norges største 17. maitog i Minecraft

2002-modellen spilte for Strømmen i fjor og leverte godt på nivå to. På sine 19 kamper fra start scorte han 9 mål for laget som til slutt ble nummer 10 i OBOS-ligaen.

  • Jeg føler meg rustet og klar til å ta steget videre. Det virker som Glimt er en fin plass å ta det steget.

Les på Engelske Klubber: Manchester United har valgt erstatter til Sergio Romero