Gikk før slutt, gikk glipp av Luka Jovics sitt 5-0 seiersmål

Det er ledig plass der borte ved Gareth Bale

Man trenger ikke være utdannet psykolog for å se at Gareth Bale er fullstendig ferdig med alt som har med Real Madrid å gjøre. – Det er slettes ikke uvanlig at fotballfans går før slutt for å slippe trafikkkaos og komme hjem i tide til skal vi danse, men når en lagkamerat gjør det sender det et tydelig signal.

Gareth Bale klarte ikke å se kampen ferdig kampen mellom Real Madrid og Leganés, så han forsøke å snike seg ubemerket ut.

Les: James Milner hinter om hvor turen går etter Liverpool

 

Gareth Bale så nok en gang ganske likegyldig ut for lagkameratene da han gikk etter 82 minutters spill i La Liga-kampen mot Leganés onsdag kveld.

Bale satt på tribunen med en skade, men klarte ikke å se kampen ferdig – og savnet blant annet spissen Luka Jovic scoringen for kampens sluttresultat 5-0.

I følge Marca har Real Madrid en regel om at spillere på tribunen kan forlate stadion etter 80 minutters spill, så i utgangspunktet gjorde ikke waliseren noe han ikke måtte. Det bekreftet Zinedine Zidane på sin egen måte etter kampen.

«Jeg snakket med ham i garderoben (før kampen, red.). Hvis han dro tidlig, er det fordi han hadde tillatelse»

Les på Popidol: Iris er årets Urørt-vinner!

Han har blitt beskyldt for å være uinteressert i sine lagkamerater og mer interessert  i å spille golf enn fotball. Så sent som for en måned siden fikk Bale problemer da han kom for sent til Champions League-kampen mot Club Brugge.

Forrige sesong var det ifølge Marca også flere eksempler på at Gareth Bale forlot stadion så snart han hadde mulighet.

Mandag avslørte Zidane at Bale hadde fått reise til London, men årsaken ville forbli privat. Spanske medier melder imidlertid at dagene i London ble brukt blant annet til å møte agenten Jonathan Barnett.